Albsig shoqeri sigurimesh

Sigurimi Minikasko

  • Home
  • Sigurimi Minikasko
Sigurimi Minikasko

SIGURIMI MINIKASKO

Nëse mendoni se nuk ju duhet një sigurim i plotë Kasko, Albsig ju ofron mundësinë e sigurimit më ekonomik. Minikasko është sigurimi i vetë automjetit për dëmtimet aksidentale nga përplasja e tij me një automjet tjetër në lëvizje, të vërtetuar me proçes-verbalin e policisë. Polica e Sigurimit Minikasko ofron sigurimin e vetë mjetit motorrik brenda Republikës së Shqipërisë.
Specialistët e Departamentit te Vlerësimit të Dëmeve do të bëjnë të mundur vlerësimin e dëmit te automjetit dhe ju do të dëmshpërbleheni menjëherë pa patur nevojë të prisni për dëmshpërblimin e kompanisë përgjegjëse.

KUJDES!

Nëse ju nuk jeni shkaktar i aksidentit, mos pranoni fajësinë dhe polica e sigurimit do të vazhdojë të jetë e vlefshme duke ju mbrojtur nga aksidente të tjera që mund të ndodhin.

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?