Albsig shoqeri sigurimesh

Sigurimi i Mjeteve Lundruese

  • Home
  • Sigurimi i Mjeteve Lundruese
Sigurimi i Mjeteve Lundruese

SIGURIMI I MJETEVE LUNDRUESE

Mjetet lundruese si anijet komerciale, ato të peshkimit, tragetet e pasagjerëve, etj, janë mjete jetese dhe janë një funksion jetësor i një operacioni detar; gjithashtu lundrimi është edhe një pasion për shumë njerëz, prandaj, është thelbësore që pronarët dhe operatorët e mjeteve të lundrimit të kenë sigurimin e duhur për të parandaluar humbjet e panevojshme në rast të një aksidenti të paparashikuar. Qëllimi ynë është të ofrojmë mbulimin e duhur në mënyrë që të rifilloni biznesin dhe lundrimin sa më shpejt të jetë e mundur. Specialistët tanë të Sigurimit Të Mjeteve Lundruese ju ndihmojnë të përcaktoni policën që ju nevojitet dhe i përshtatet më mirë mjetit dhe rrethanave të aktivitetit tuaj.

ÇFARË PËRFSHIN

  • Dëmshpërblime ndaj palëve të treta
  • Zëvendësimi ose riparimi i mjetit lundrues

DËMET E MBULUARA

  • Dëme fizike aksidentale
  • Dëme të pronës personale
  • Humbja aksidentale, mbytja apo shkatërrimi i mjetit lundrues

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?