Albsig shoqeri sigurimesh
Shape Shape
About Us
About Us
About Us

JU NDIHMOJMË TË SIGURONI MBULIMIN QË JU PËRSHTATET MË SHUMË

"Nëse kërkoni partnerin e besueshëm në çdo hap të jetës, Albsig është zgjedhja e duhur."

Icon

28 Degë në gjithë Shqipërinë

Icon

300 Agjentë që ju përgjigjen në çdo kohë

Agjentët tanë kanë ekspertizë në vlerësimin e rreziqeve dhe mundësojnë fleksibilitet në krijimin e policës së volitshme për buxhetin tuaj.

avatar

Na Kontaktoni: +355 (0) 44502060

PËRSE JEMI ZGJEDHJA MË E MIRË?

01


Ne jemi lider në treg për sigurimet vullnetare.

02


Mbajmë rekordin në shpejtësinë e dëmshpërblimit.

03


Investojmë çdo ditë në përmirësimin e shërbimit.

18+

Vite Eksperiencë

Why Choose Us

MBI 35 PRODUKTE SIGURIMI QË JU MBROJNË NË ÇDO ASPEKT TË JETËS

Shape

BLOG

Shape
Tirana, AL
27°
Fair
06:0019:21 CEST
Feels like: 27°C
Wind: 13km/h WSW
Humidity: 31%
Pressure: 1016.26mbar
UV index: 1
19h20h21h22h23h
23°C
20°C
19°C
18°C
18°C
TueWedThuFriSat
25°C / 12°C
17°C / 8°C
17°C / 6°C
17°C / 4°C
17°C / 6°C

Exchange Rate ALL: Mon, 15 Apr.

Tirana, AL
27°
Fair
06:0019:21 CEST
Feels like: 27°C
Wind: 13km/h WSW
Humidity: 31%
Pressure: 1016.26mbar
UV index: 1
19h20h21h22h23h
23°C
20°C
19°C
18°C
18°C
TueWedThuFriSat
25°C / 12°C
17°C / 8°C
17°C / 6°C
17°C / 4°C
17°C / 6°C

Exchange Rate ALL: Mon, 15 Apr.

Na Kontaktoni

    Open WhatsApp
    Na kontaktoni !
    Mirë se vini në ALBIG !
    Përshendetje !
    Si mund t'ju ndihmojmë ?